úterý 16. října 2012

Pár postřehů a poděkování

Z facebookovém profilu Markéty Záleské, lídra kandiátky ODS v Olomouckém kraji:
"Neuspokojivý výsledek z krajských voleb je o totální vyprázdněnosti pravicové politiky, kterou reprezentujeme my všichni na všech úrovních. Mělo by nás to už konečně vyburcovat. A čtu-li teď všude o reflexi či sebereflexi, začněme každý u sebe."

E-mail, kterými přišel od F.Z.:
"Vážený pane Benci, píšu Vám protože jsem Vás vždy volil( ODS), mnoho let,
 tyto volby však ne! Proč? Zvyšujete daně a zbytečně, ničíte tak růst! Ti co něco umí, snaží se, lopotí se dostanou přes prsty, lemplové a nemakačenkové mají své sociální výhody - proč by makali. Nedostatečně potíráte byrokracii místo ,aby se radikálně alespoň o 20 procent zmenšila, tak se navyšuje. Tady utíkají peníze ze státního rozpočtu Tady jsou problémy pro podnikatele, každý blb si vymyslí žádanku, dotazník, podmínky... Chodím na úřady zařizovat stavební povolení a téměř v každé třetí kancláři v obrovských budovách sedí úředníci co nemají co dělat. Jak na životním prostředí tak i na hygieně, kde si dokonce úřednice v pracovní době dělá svůj bussines a prodává pojištění druhé osobě. Všechno to platím já jako daňový poplatník a Vy- "moje pravicová vláda" se zabýváte vnitrostranickými nesmysly místo činů jasných a deklarativních. Doufám, že jste uviděli odklon nás tradičních pravicových voličů k jiné straně se chytnete za nos a prosadíte to co je nutné a hned viditelné, samozřejmě s potřebnou kampaní, pak Vás budu zase rád volit. Jinak s mým hlasem nepočítejte. A je nás spousta..."

Na závěr bych rád upřímně poděkoval všem, kteří hlas ODS na Vysočině  přes všechny výhrady dali. Velice si Vážím všech prefenčních hlasů a děkuji za ně. 
Moc děkuji všem spolupracovníkům a desítkám dobrovolníků, kteří v kampani pracovali.
Výsledky jsou tristní a bohužel neodpovídají nasazení a našemu úsilí.

Ota Benc

Žádné komentáře:

Okomentovat